Blox

Udvalgte guides og tips

Photo: Rasmus Hjortshøj

Find gode råd til influencersamarbejder, SoMe, pressemeddelser m.m. Vi har udvalgt en række tips fra projekterne TourismX og Tourism+CultureLab.

 

 

 

 

TourismXlab - Kommunikationsstrategi
Julie Panton

10 tips til den gode pressemeddelse

En pressemeddelelse skal være kort, fængende, præcis og målrettet. Her får du 10 tips til, hvordan du laver en god pressemeddelelse.   

tourismxlab - digitalmarkedsføring
Julie Panton

Den gode hjemmeside

En hjemmeside behøver ikke, at være kompliceret og kostbar at etablere for at kunne gavne din forretning. For at få det optimale ud af en ny hjemmeside skal du tænke igennem, hvorfor dine kunder besøger din side, hvordan de skal finde dig og især, hvad du håber på, at de vil gøre på siden.

tourismXlab - team&samarbejde
Julie Panton

Det gode influencersamarbejde

Når du vælger at indgå i et influencer-samarbejde, bør du forinden gøre dig en række overvejelser for at samarbejdet bliver succesfuldt og troværdigt. 

tourismXlab - Love&regler
Julie Panton

Juridiske aspekter ved influencersamarbejde

Markerer influenten betalt indhold som reklame? Henvender indholdet sig til børn? Og brug iøvrigt din sunde fornuft, når du benytter influencers til markedsføring.

tourismXlab - digitale prototyper
Julie Panton

Promover din virksomhed på de sociale medier

Der kan være mange fordele forbundet med at give din virksomhed en profil på de sociale medier. Men der er samtidig en del ting, du bør være opmærksom på.

tourismXlab - digital markedsføring
Julie Panton

Turisternes brugerrejse

Det er vigtigt at have fokus på de rejsendes brugerrejse for at påvirke dem gennem de rette kanaler på de mest fordelagtige tidspunkter. 

tourismXlab - Kommunikationsstrategi
Julie Panton

Indhold er vigtigt - men 'context is king'

Værdifuldt og relevant indhold er stadig meget vigtig, men hvad der i endnu højere grad er relevant, er konteksten, som indholdet bliver bragt i. I en post-corona-kontekst er der en lang række nye faktorer, der har indflydelse på værdien af dit indhold. 

Reffen
Lukas Bukoven

Mediecenter

Find masser af billeder og film fra København i vores mediacenter til brug i din markedsføring og promovering.