MeetDenmark logo
Erhvervsfremmebestyrelsen

Virtuelle site-inspections

Photo: Marriott Copenhagen

Så længe kunderne ikke kan komme til Danmark, må Danmark komme til kunderne! Og bæredygtighedsdagsordenen forventes at fastholde tendensen i tiden efter Covid-19. Læs her om hvordan København har gjort og tankerne bag.

For at sætte gang i salget i mødeindustrien igen og få København top-of-mind i en tid, hvor kunderne ikke kan komme til byen pga. lukkede grænser og andre restriktioner, var det nødvendigt at finde andre muligheder, at kunne introducere internationale kunder for København med henblik på eventuel fremtidig forretning.

Derfor har Copenhagen CVB udviklet en virtuel site-inspection destinationsfilm – en virtuel guidede tur, som med glimt i øjet, fremviser København som destination til kundens næste møde eller event. Via en virtuel tur på destinationen, kan en potentiel kunde danne sig et godt overordnet indtryk af destinationen mhb. på kapacitet, faciliteter, selling-points, stemning mv. for dermed at kunne vurdere mulighederne i byen ift. deres eventbehov.

Filmen varer ca. 2 min og call-to-action er et ’click here’ link til Copenhagen CVB hjemmeside for yderligere information om København og de services der tilbydes som convention bureau. Filmen implementeres  bla på Copenhagen CVB Linkedin profil og website, på præsentations app, i bud & præsentationsmateriale, famtrip-invitationer, salgs- og markedsføringsplatforme, messer & workshops og i nyhedsbreve på prioriterede markeder.

Samtidig skal filmen også ses som et tilgængeligt værktøj for alle Meetingplacemedlemmer, idet de er velkomne til at benytte sig af den i deres salgsarbejde, eventuelt som supplement til deres individuelle venue site-inspection løsninger.

Udover at have udviklet en film har Copenhagen CVB også undersøgt hvad der er af løsninger for hoteller og venues egne virtuelle site-inspections, hvad andre destinationer gør og samtidig hvad der allerede er af eksisterende venue site-inspections i København. Her kan der bl.a. berettes om 3D tours på deres venue eller hotel lagt til rådighed på deres hjemmesider, hvilket er noget Copenhagen CVB har samlet på en overordnet hjemmeside. Endnu mere relevant har man set eksempler af aktørere som har udført virtuelle rundture direkte igennem videoopkald ved brug af noget så simpelt som en smart phone. Her har de kunne vise kunden rundt direkte, samtidigt med at kunden har kunne spørger ind til de ting der vises. 

 

Anne Nikolaides
Kontakt for mere info:

Senior Sales Manager - Meetings & Incentives

ani@woco.dk