Bus transportation in Copenhagen

Transport

Photo: Egons busses

Transport fra resten af landet til København kan fortages både med fly, bus og tog alt efter hvor i landet man rejser fra. Derudover har man en masse forskellige muligheder for transport når man skal rundt inde i byen. 

Transport muligheder til mødet

I vores Meetingplanner guide finder du en oversigt over alle de forskellige udbyderer af transport til dit næste møde eller event. Om du står og skal bruge en limosine til nogle VIPs eller måske en bus til alle dine deltagere. Desuden kan man også finde alt fra cykel taxi til selskabsbåde på kanalerne som kan give dine deltagere et frisk pust på oplevelsen og skabe et sjovt minde i København. Kontakt os i Wonderful Copenhagen Convention Bureau og så hjælper vi meget gerne med at finde nogle spænde løsninger som passer godt til jeres næste event eller møde helt gratis. 

Boat in the canals of Copenhagen

Photo:Mikkel Schebye Johnsen

Fly og tog til og fra København

business

Photo:Daniel Rasmussen

Tog til København fra resten af landet
Hvis man vil vælge en lidt mere bæredygtig form for transport til København kunne man overveje at tage toget som jo stort set er muligt fra de fleste steder i landet. DSB er det selskab i Danmark som udbyder disse typer rejser i største omfang.

Lufthavn med forbindelse til Københavns Lufthavn 
Du kan læse mere om de seks indenrigslufthavne med forbindelse til CPH her:

Public transportation Copenhagen

Photo:Thomas Høyrup Christensen

Offentlig transport i København

Hvor køber jeg billet til busser, metro og s-tog? Hvordan finder jeg rundt? Og hvad med zoner? Find svarene på denne side og se, hvordan du kommer rundt i København med offentlig transport.