Aktiviteter

Aktiviteter

Photo: Wonderful Copenhagen

Skal mødet være en mindeværdig oplevelse? Så gør lidt ekstra ud af det.
Kombiner dit møde eller event med en autentisk Københavner oplevelse. Kontakt os for mere inspiration omkring de mange muligheder byen kan tilbyde på 
meetings@woco.dk

Nyt og spændende: COPENHILL
Uanset om du går, løber, klatrer eller tager skiliften, så er udsigten over København svær at slå fra CopenHills 85 meter. Det nye, enorme skud på Københavns arkitektoniske stjernehimmel, har givet Københavns besøgende mulighed for unikke bjergsportsaktiviteter som skiløb, snowboard og endda hiking langs bygningens tag.
Nyt og anderledes: CopenHOT
Med CopenHot får du en spaoplevelse, som du garanteret aldrig har prøvet før. Sejl rundt på Københavns havn i en spabåd eller slap af i en opvarmet tøndespa med havudsigt. Når du har ligget i blød længe nok, er der en dejlig, varm sauna, der venter på dig. Dens panoramiske glas giver dig en flot udsigt over havnen.
Nyt og bæredygtigt: GreenKayak
København kendt for sin havn, der er ren nok til at københavnerne gladeligt bader i den. Non-profit initiativet GreenKayak vil gerne bevare den sådan og initiativet består i at man kan låne en kajak gratis mod at man på sin sejltur gennem Københavns kanaler indsamler skrald i kajakkens spand.
Teambuilding-aktiviteter
Få et overblik over teambuilding-aktiviteter i København. Ønsker du mere inspiration til og booking af dit program, så kontakt en af byens lokale DMC'er
Kulinariske oplevelser
En af de ting, der binder folk sammen, er glæden ved god mad og drikke. Denne glæde er den grundlæggende filosofi for kulinariske aktiviteter, hvor mennesker mødes omkring et dejligt måltid. København byder på et vælg af gastronomi og bryggeriture samt teambuilding arrangementer hvor gastronomi er i højsædet.
Den alternative Københavner oplevelse
Oplev København fra en ny vinkel eller se steder du slet ikke vidste fandtes. Her er en guide til alternative og kreative måder at gå på oplevelse i byen på.
Oplev byen fra vandet
En af de smukkeste og hyggeligste måder at se København på, er fra en båd, der sejler gennem de charmerende kanaler. Tag en traditionel kanalturbåd eller vær kaptajn på din egen solenergidrevne båd. Vær adrenalinlystne i en ribboat eller eventyrlystne i en kajak eller drag ud på Øresund i en sejlbåd. Der er et væld af muligheder på vandet.
Sightseeingture
Tag en klassisk sightseeingtur til de største attraktioner i København. Eller find en tematur, der passer til dit specifikke interesseområde. København tilbyder mange innovative oplevelser som supplement til dit møde og event.
Oplev byen fra en cykel
Hvis du vil opleve København på den mest autentiske, lokale måde , så er det på cykel. Mange af byens lokale guider tilbyder cykelture til både store seværdigheder og lokale hotspots.
Oplev byen til fods
København er ideel at udforske til fods og der findes et udvælg af guidede og tematiseret gå-ture bla. inden for arkitektur, gastronomi, historie og kultur.